10 Sfaturi despre SEO optimizare pentru succesul afacerilor mici

Deși noțiunea de SEO optimizare devine tot mai cunoscută în Republica Moldova, puțini încă o înțeleg cu adevărat. Încă și mai puțini antreprenori știu cum să folosească SEO-ul în favoarea afacerii proprii. Iată 10 sfaturi despre SEO care vă vor ajuta în promovarea de succes a afacerii Dumneavoastră:

  1. Un SEO prost nu înseamnă ca website-ul Dvs. nu va avea vizitatori. Doar că vizitatorii vor veni din surse precum recomandări personale sau rețele sociale. Motoarele de căutare nu vor fi capabile să clasifice și includă website-ul în căutările de cuvinte cheie relevante.
  2. Nu este niciodată târziu să aplicați principiile SEO website-ului Dvs. Cu cât mai mult amânați momentul începerii lucrului cu SEO, cu atât mai înaintea Dvs. vor fi competitorii. Totodată, paginile lor vor fi afișate de motoare de căutare, precum Google, Yahoo, etc, pe când pagina Dvs. – NU.
  3. Cercetați concurenții. Aflați care este poziția lor în clasamentul website-urilor după cuvintele cheie relevante. Lucrați cu aceleași cuvinte cheie, pentru a putea să îi depășiți în aceste topuri.
  4. Nu există website-uri similare. Dacă o strategie SEO a mers bine la un website, asta nu înseamnă că aceeași strategie va garanta același succes altui website. Există multe variabile de care trebuie să țineți cont, iar metoda Copy/Paste nu este cea mai bună cale spre succes.
  5. SEO-ul nu înseamnă bugete mari pentru publicitate. Este posibil să obțineți rezultate bune cu un buget mic spre moderat, lucrând desinestător sau angajând profesioniști, precum CreativeAd. Un exemplu bun despre cum o SEO optimizare corectă garantează creșterea numărului de vizitatori găsiți AICI.
  6. Rezultatele SEO nu sunt instantanee. Nu așteptați să vedeți rezultate magnifice din prima zi când ați început să aplicați principiile SEO website-ului Dvs. Motoarele de căutare au nevoie de săptămâni și chiar luni pentru a observa buna calitate a content-ului de pe un website.
  7. Cu cât mai nou este un website, cu atât mai multă răbadare e necesară. Este nevoie de timp pentru a crea un website de încredere, care va detrona paginile ”vechi și cu experiență”.
  8. Nu considerați website-ul Dvs. complet niciodată. În lucrul cu un website corect din puct de vedere al SEO nu există loc de relaxare. Pentru a menține fluxul de vizitatori constant sau pentru a-l crește, este nevoie de lucru continuu, material nou și îmbunătățiri.
  9. Luați în considerare update-urile de algoritm. Schimbări de algoritm în depistarea website-urilor bune din punct de vedere al SEO apar mereu, iar un administrator de website trebuie să fie la curent cu acestea și să le aplice.
  10. Nu este nevoie să prezentați webiste-ul Dvs motoarelor de căutare. Acestea singure sunt notificate când un website nou este creeat și despre o eventuală SEO optimizare a acestuia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *