Școala de Copywriting - prima și unica

Maria Bumbu Caragia: „Nimic nu este mai important decât investiția în tine!”

By ianuarie 13, 2020 No Comments
Maria Bumbu Caragia

Proaspăta mămică și fondatoarea Agenției de Publicitate BM Public, Maria Bumbu Caragia este absolventa Școlii de Copywriting. Iar în interviul de mai jos, vei afla motivul pentru care a venit la cursul nostru și insight-urile ei:

C.A.: De ce ai decis că este important să participi la Școala de Copywriting?

Ador oamenii care își cunosc meseria și fac totul cu implicare și profesionalism și odată ce m-am implicat în promovarea companiei mă simțeam obligată să fac materialele cât mai bune. Nu eram sigură pe ceea ce scriam și nici pe corectitudinea textului. Din acest motiv am ajuns la Școala de Copywriting.

C.A.: Aveai careva așteptări de la curs? Care?

Eu mereu am mai multe așteptări de la mine decât de la cei din jurul meu. Totuși aveam gândul că acest curs își va face efectul în momentul în care îl voi pune în practică.

C.A.: Care sunt temele care ți-au plăcut cel mai mult?

Exagerez dacă voi spune că toate temele mi-au plăcut? Acum aplic în alcătuirea textelor, fiecare dintre temele abordate în curs.

C.A.: Numește 3 calități care ar trebui sa le dețină un text pentru a avea succes?

Să fie clar, lizibil și scurt 🙂

C.A.: Ce anume din cele învățate la training ți s-a memorizat cel mai bine?

Acest curs a fost de fapt și o excepție pentru mine. Anume din motivul că îmi amintesc tot despre ce s-a vorbit.

C.A.: Cât de utilă a fost informația pentru tine? S-a schimbat modul în care percepi textele din online și offline acum?

O informație clară bazată pe exemple reale întotdeauna este utilă. Acum știu să creez texte bune și sunt  pe aceeași undă cu un profesionist. Tind spre acest nivel 😉

C.A.: Ai aplicat în activitatea ta ceea ce ai învățat în timpul orelor?

Zilnic fac asta, acum mai intens ca niciodată și culmea este că îmi place 🙂 Promovez propria afacere iar faptul că pot să promovez compania și să o dezvolt îmi dă mai multă încredere.

C.A.: Continuă gândul: Ce a însemnat pentru tine acest curs?

Acest curs a însemnat primul pas sigur în crearea textelor.

C.A.: Ce sfat le-ai da celor care încă stau pe gânduri dacă să vină la școală

Nimic nu este mai important decât investiția în tine. Nu înveți pentru companie sau pentru cei din jur. Îți recomand acest curs cu mare drag din simplu motiv că vei obține un rezultat extraordinar nu doar în scrierea textelor dar și în modul de gândire. Vei cunoaște oameni care își fac meseria cu dăruire și implicare.

 

Administrezi  o afacere și vrei să distribui conținut de calitatea clienților potențiali? Vrei să înveți care este forma corectă a unui text care vinde și care atrage clienți? Înscrie-te acum la Școala de Copywriting și nu mai lăsa concurenții să-ți ia clienții!

Leave a Reply

Don`t copy text!