Serviciile noastre

Costul fiecărui serviciu depinde de domeniul de activitate și de specificul produsului/serviciului.

Cuvintele conduc lumea, iar noi creăm aceste cuvinte.

Agenția de Content Marketing CreativeAd – aplică astăzi, pentru a câștiga mai mult de mâine!

De la noi poți achiziționa materiale promoționale pentru site și pentru afaceri. Acestea pot fi:

Texte Social Media și Facebook Ads

Dacă vrei ca postările tale să nu fie trecute cu vederea dar citite și analizate, acestea trebuie să conțină mereu informații utile, structurate corect și atrăgător. Căci de acestea depinde atragerea publicului țintă pe pagina ta și ulterior transformarea lor în clienți.

Articole de blog

Dacă vrei ca articolele de pe blogul tău să-ți aducă profit, angajează o companie care are experiență în acest domeniu și care poate să îți garanteze acest rezultat. Atunci când vizitatorii văd că textele sunt scrise într-un limbaj luminos și într-un stil interesant, îi face să rămână, să viziteze site-ul din nou și ulterior să devină client al companiei.

Slogane/Naming

Te ajutăm să creezi un slogan memorabil, relevant, unic și credibil care va atrage publicul și cel mai important, care îl va face să și rămână.

Spot video

O mare parte a populației nu își imaginează viața fără televiziune. Chiar și în cel mai îndepărtat sat, în fiecare a doua casă există un televizor care recepționează posturi TV. Multe companii realizează acest lucru și îți promovează produsul sau serviciul anume prin această metodă.

SMS Marketing

SMS Marketing este un instrument pe cât de ieftin pe atât de eficient pentru construirea unor relații strânse și de lungă durată cu clienții. Dacă îți dorești ca aceștia să vrea în continuare, să primească mesaje de la tine, angajează niște oameni profesioniști ca să aibă grijă de asta.

Marketing Kit

Marketing Kit-ul este asemeni unei cărți de vizită care crează impresie prin structură și conținut și care poate fi primul pas spre vânzare. Dacă aceste două elemente nu reușesc să impresioneze potențialul partener sau client, aceasta va rămâne undeva „pe masă” și va „strânge praful”.

Oferta comercială

Oferta comercială nu este o publicitate obișnuită ci un instrument de vânzare important și obligatoriu pentru o companie care este orientată spre atragerea noilor clienți și creșterea veniturilor. Dar simpla prezență a ofertei comerciale, desigur că nu generează vânzări. Aceasta trebuie să fie corect scrisă și trimisă în momentul potrivit.

Storytelling

Prin intermediul acestei strategii, destul de eficiente, poți spune cum a apărut compania ta, prin ce greutăți ai trecut, ce valori urmezi și ce vrei să oferi publicului tău țintă. Dacă vrei ca povestea ta să fie auzită angajează oamenii care o să o spună corect.

Strategia de content marketing

O strategie de content marketing productivă înseamnă crearea și răspândirea de conținut valoros în mod constant despre afacerea ta într-o formă strategică. Iar scopul ei este de a aduce la cunoștința publicului țintă, că anume produsul tău este soluția ideală pentru problema lor.

Texte și materiale publicitare

Știm cât este de important ca clienții tăi să fie la curent cu toate noutățile oferite de afacerea ta. Astfel vom avea grijă să scriem cât mai clar și atrăgător textele și materialele care conțin aceste noutăți.

E-mail Marketing

Dacă îți cunoști bine produsele, crezi în ele și ești gata să oferi clienților oferte atrăgătoare și mai ales avantajoase, atunci o strategie de email marketing corectă, alcătuită și scrisă de o echipă competentă, va ajuta la creșterea vânzărilor, atragerea noilor utilizatori și nu numai.

PR Text

PR-ul este un instrument puternic de marketing capabil să creeze sau chiar să distrugă reputația unui brand, dacă este folosit corect. Dacă vrei să îl folosești pentru prima variantă și să nu riști să ajungi în cea de-a doua, angajează o companie cu experiență în scrierea textelor pentru acest domeniu.

Descriere produse în online shops

Mulți oameni nu cumpără din magazinele online pentru că au tot felul de frici legate de preț, calitate și dimensiuni. Dar atunci când produsele au o descriere seducătoare care însuflă încredere plus o asigurare că pot fi întoarse dacă ceva nu se potrivește, oamenii vor cumpără „cât ai zice click”.

Texte pentru meniuri în restaurant

Te ajutăm să faci o descriere detaliată și gustoasă a bucatelor din meniu, astfel încât vizitatorii deja să simtă gustul bucatelor atunci când le citesc descrierea.

Spot radio

Radioul este o metodă foarte atrăgătoare de publicitate, deoarece cu un buget mic, poți face lucruri mari, cu cuvintele potrivite bineînțeles. Aceste tipuri de texte sunt scurte dar trebuie să transmită sentimente și stări puternice dacă vrei să fie ascultate și memorate.